A Magyar Rendőrség KORMÁNYHIVATALOK Józsefváros

I. Nagycsoportos csapatépítő tréning 2013. május 8-10.

A tréninget a résztvevő megvalósítóknak szerveztük, így a BFKH Igazságügyi Szolgálata, az Áldozatsegítő Szolgálat, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, és a Józsefvárosi Önkormányzat valamint intézményei munkatársainak, az áldozatokkal közvetlen kapcsolatba kerülő szakembereknek, akik szerepet játszanak a TÁMOP 5.6.1. C 11/1 „Bűnmegelőzés és Áldozatsegítés Budapesten, Józsefvárosi modellprogrammal” projekt megvalósításában. Így az áldozatokkal kapcsolatba kerülő munkatársak és önkéntesek közös szakmai felkészítésére került sor a csapatépítéssel egybekötött tréningen.


A célcsoport leterheltsége és elfoglaltsága miatt cél volt a napi rutinból való kimozdítás, ezért ebben az esetben a helyszínül a Gödi Erzsébet Szálló és Oktatási Központ került kiválasztásra.A tréning célja a résztvevő 50 fő felkészítése volt a program megvalósítására.

A két és félnapos program során a szakemberek megismerték egymást, a különböző szakterületek munkáját, és szerepét az áldozatsegítésben és módszereket, szempontokat ahhoz, hogy az egyes ügyekben hogyan kell eljárni, milyen specialitásokkal találkozhatunk munkánk során.

Vissza
Asztali verzió